Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
počítače

Bezdrátové sítě Wi-Fi - 20%
Ať už používáte počítač na cestách a potřebujete se připojit k internetu nebo k jiné síti, či máte doma počítačů více a nechcete se už obtěžovat kabely při jejich vzájemném propojování, pak přesně pro vás jsou zde bezdrátové sítě a tato názorná a jednoduc
počítače
Ukázky

Bezdrátové sítě Wi-Fi

149 Kč
119 Kč
Nero 7 - 20%
Nero dnes rozhodně patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanějším programům pro vypalování CD a DVD. V tomto kompletním a podrobném průvodci se dozvíte nejen mnoho užitečných tipů a triků pro vypalování a kopírování CD a DVD.
počítače
Ukázky

Nero 7

174 Kč
139 Kč
Myslíme v jazyku Perl - 20%
Orientujete-li se na vysoce profesionální webovou tvorbu a nestačí-li vám PHP pro realizaci vašich představ, pak právě Perl je tou nejvhodnější volbou. Kniha je určena všem zájemcům, kteří se chtějí s jazykem Perl poprvé seznámit.
počítače
Ukázky

Myslíme v jazyku Perl

483 Kč
386 Kč
Nebojte se počítače - 20%
Tato kniha je určena naprostým začátečníkům, kteří se chtějí naučit pracovat s počítačem. Autor postupně vysvětluje důležité základy uživatelské práce jako jsou principy ovládání operačního systému a základy ovládání nejvíce používaných programů.
počítače
Ukázky

Nebojte se počítače

149 Kč
119 Kč
Upravujeme digitální fotografie - 20%
Zpracování fotografií se díky moderním technologiím přesunulo z fotokomory na osobní počítač. Poznejte možnosti úprav digitálních fotografií na počítači: ostření, úpravy barev či tónů.
počítače
Ukázky

Upravujeme digitální fotografie

149 Kč
119 Kč
Bezpečnost malých počítačových sítí - 20%
Kniha je vítaným pomocníkem především pro neprofesionální správce malých počítačových sítí, které seznámí se zabezpečením dat před jejich zneužitím standardními prostředky operačního systému. Popisuje práci s operačními systémy Windows 2000 a Windows XP.
počítače
Ukázky

Bezpečnost malých počítačových sítí

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 106 položek
<< < 1 .. 4 5 6