Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
erotika

Mrcha - 20%
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
erotika
Ukázky

Mrcha

89 Kč
71 Kč
Sladká muka
Než měla započít své působení v jedné z nejlepších advokátních kanceláří, chtěla absolventka práv Manon Bernardiová ještě něco zažít. Nabídka starat se několik týdnů o přepychovou prázdninovou vilu na Korsice proto přišla jako na zavolanou.
erotika
Ukázky

Sladká muka

49 Kč
swingeři.cz a také gangbang, bukkake a jiné adrenalinové činnosti - 20%
Nesmělé začátky již máme za sebou… a co bylo dál? Trojka, sendvič, gangbang a další chuťovky určené pouze pro fajnšmekry, o nichž se dočtete v dalším díle Swingerů.cz.
erotika
Ukázky

swingeři.cz a také gangbang, bukkake a jiné adrenalinové činnosti

195 Kč
156 Kč
Sexie - deníček nymfomanky - 20%
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
95 Kč
swingeři.cz - 20%
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
erotika
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
156 Kč
Paměti Giacoma Casanovy - 20%
(1x)
Giacomo Casanova toho stihl za svůj život tolik, že by to vydalo na životy desítek jiných mužů dohromady. S elegancí a vtipem popisuje všechny skvělé úspěchy i neúspěchy nejen milostné.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy

89 Kč
71 Kč
Bez zábran - 20%
Dvaadvacetiletá Gábina se po těžkém rozchodu přestěhuje z maloměsta do centra Prahy. Z holky toužící po pevném vztahu se stane volnomyšlenkářka, která začne žít zcela nespoutaně. Ve vztahu se cítila svázaná, a tak se snaží přijít na to, co ji udělá skutečně šťastnou.
erotika
Ukázky

Bez zábran

229 Kč
183 Kč
Království těl - 20%
Erotická, avšak v žádném případě ne pornografická, rozsahově nedlouhá novelka.
erotika

Království těl

50 Kč
40 Kč
Povídky - 21%
(1x)
Sadeho povídky v tomto souboru jsou výběrem z francouzského originálu L’Époux complaisant et autres récits (Úslužný manžel a další příběhy), publikovaného v roce 1968.
erotika
Ukázky

Povídky

63 Kč
50 Kč
Vyšší level - 20%
(1x)
Erotický gay román s prvky postapokalyptického thrilleru.
erotika
Ukázky

Vyšší level

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 88 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>