Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Zen je ta největší lež všech dob - 20%
(1x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.
osobní rozvoj
Ukázky

Zen je ta největší lež všech dob

237 Kč
190 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
osobní rozvoj
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(2x)
Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy. 6., revidované a doplněné vydání
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie osobnosti

322 Kč
258 Kč
Karamelová džungle - 20%
(3x)

Štěstí je volba. Od autorky bestselleru Šlehačková oblaka a blogu TerezaInOslo. Tereza se na sklonku třicítky znovu ocitá na startovní čáře, ale svých snů se nehodlá vzdát. Místo aby budoucnost plánovala, nechá se vést intuicí. Narychlo sbalí svůj život do pár kufrů a se svým mužem Johnem Erikem se přestěhuje z poklidného Osla do pulzující Prahy.

osobní rozvoj
Ukázky

Karamelová džungle

249 Kč
199 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
osobní rozvoj
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 701 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 71 > >>