Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Dusty: Nebezpečné prázdniny - 20%
HRDINA NA ČTYŘECH TLAPÁCH Prázdniny u moře! Pavel s Dustym jsou ta nejšťastnější dvojka na světě, když mohou dlouhé hodiny dovádět na pláži a podnikat dobrodružné výpravy. Jednoho dne se však stanou svědky nevšední podívané – záhadný muž vyloví z moře balíček, který přinesl příliv.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: Nebezpečné prázdniny

189 Kč
151 Kč
Ema a její kouzelná ZOO - Ospalá sovička - 20%

Osmý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Olík je nesmírně ospalá sovička. Nechce totiž, aby mu v Záchranné ZOO cokoli ušlo, a tak je vzhůru celý den i celou noc.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Ospalá sovička

149 Kč
119 Kč
Heartland: Po bouři - 20%
Koňská farma Heartland, ukrytá v kopcích Virginie, je jedinečným místem, kde se hojí jizvy minulosti a týraní a vystrašení koně se zde učí znovu důvěřovat lidem. Amy od té bouřlivé noci, která jí navždy změnila život, Sparťana neviděla.
příběhy ze života
Ukázky

Heartland: Po bouři

189 Kč
151 Kč
Já, člověk - 20%
(1x)

Co uvidím tvýma očima? Vítězný titul literární soutěže Albatrosu na téma Svět kolem nás. Co dělá člověka člověkem: Dvě ruce a dvě nohy? Chytrá hlava, šikovné ruce? Nebo jde hlavně o to, co ho baví a naplňuje? Když budete lidem naslouchat, sami vám rádi řeknou, co je podle nich nejdůležitější.

příběhy ze života
Ukázky

Já, člověk

249 Kč
199 Kč
Kdo krade dětem čtení - 20%
Právě probíhá velká loupež století! Dětem někdo krade čtení. Detektivem pátrajícím po pachateli se kromě hlavní postavy Terezky můžete stát i vy. Na pomoc vám přispěchá řada pomocníků – muž s dýmkou, dřevěný panáček s dlouhým nosem, chlapec s kordem a spousta dalších hrdinů z knížek.
příběhy ze života
Ukázky

Kdo krade dětem čtení

249 Kč
199 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

příběhy ze života
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Opuštěný muflonek - 20%

Dokáže opuštěné mufloní mládě přežít i bez mámy nablízku? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Prázdniny jsou v plném proudu, ale Toník se celou dobu neodtrhnul od knížek. Rodiče se rozhodnou, že takhle to dál nejde, a povolají na pomoc strýčka Matěje. Vyhlášený dobrodruh ví, jak zaujmout, a naplánuje pro Tondu honbu za pokladem.

příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Opuštěný muflonek

169 Kč
135 Kč
Po stopách vlka - 20%
Pes a kocour pod jednou střechou? Ani náhodou! Mluvící kocour Paulo z Panamy je pěkně zaskočený, když se jednoho dne na statku Štístko objeví starý zraněný pes. Florentýna ho našla cestou ze školy a dělá si o něj starosti.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách vlka

140 Kč
112 Kč
Problémy na Šumavě a jiné příběhy - 20%
Povídačky nejen pro děti a nejen ze Šumavy. Anekdoty, pohádky a staré příběhy, které se předávají z generace na generaci.
příběhy ze života
Ukázky

Problémy na Šumavě a jiné příběhy

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 171 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 18 > >>