Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dobrodružné

Tajemná Řásnovka - 20%
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky.
dobrodružné
Ukázky

Tajemná Řásnovka

279 Kč
223 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružné
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Vilma běží o život - 20%
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
dobrodružné
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
151 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

dobrodružné
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
dobrodružné
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
dobrodružné
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Psí poslání: Příběh Molly - 20%
Seznamte se s Molly – jedinečným psem s jedinečným posláním. Mollyiným údělem je chránit svou dívku CJ, to ale není vždycky snadné. Maminka Gloria, která CJ zanedbává, si právě prochází těžkým obdobím a psovi v domě nechce ani slyšet.
dobrodružné
Ukázky

Psí poslání: Příběh Molly

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 203 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>