Nejprodávanější tituly v roce 2021
písňové texty

Pohádkové minimuzikály pro děti - 11%
Svět je plný muzikálů, které krášlí scény tisíce divadel. Ponořte se s dětmi do víru písniček a zahrajte si společně malé muzikály plné pohádkových dobrodružství.
písňové texty

Pohádkové minimuzikály pro děti

206 Kč
183 Kč
Texty - Richard Müller - 11%
Richard Müller je nielen vďaka svojej postave velikánom česko-slovenskej populárnej hudby. Jeho autorská tvorba je do značnej miery a v rôznych podobách spojená so slovom a práve jednu z týchto podôb má predstaviť kniha Müllerových piesňových textov.
písňové texty

Texty - Richard Müller

350 Kč
311 Kč
Od samomluvy k chóru aneb písniček se držte! - 11%
Obsáhlý výbor, jehož název i podtitul vychází z úvahy Františka Halase, je ojedinělým pokusem podat širší čtenářské obci podrobnou zprávu o proměnách vnímání tématu české lidové a zlidovělé písně v literatuře a publicistice posledních dvou staletí.
písňové texty

Od samomluvy k chóru aneb písniček se držte!

450 Kč
400 Kč
Písničky pro (ne)všední den - 11%
Kniha představuje písňové texty v české populární hudbě 60. let 20. století jako pozoruhodnou, dosud přitom spíše opomíjenou součást literární historie.
písňové texty

Písničky pro (ne)všední den

224 Kč
199 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
písňové texty

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Bojové písně/+audio/ - 20%
Souborné vydání textů písňového alba Bojové texty jednoho z nejlepších českých hudebních klaunů a písničkářských „mudrlantů“ je doplněné v interaktivní verzi o všech 16 tracků původního stejnojmenného CD.
písňové texty

Bojové písně/+audio/

120 Kč
96 Kč
Otvírání studánek (kniha+CD) - 11%
(1x)
Básnický text Miloslava Bureše se stal předlohou nejznámější kantáty Bohuslava Martinů. Nové vydání je doplněno nahrávkou Otvírání studánek v provedení dětského sboru Jitro.
písňové texty

Otvírání studánek (kniha+CD)

206 Kč
183 Kč
Trampujeme s kytarou - 11%
52 písniček k táboráku.
písňové texty

Trampujeme s kytarou

132 Kč
118 Kč
Ukopnutý palec - 11%
Knihu inspirovaly příběhy a vědecké objevy o lidu Čanki z klávesnice tajemného Xylase. Tyto se objevily na internetu. To zaujalo kapelu Čankišou, a tak se rozhodla oslovit literáty a lidi ze svého okolí.
písňové texty

Ukopnutý palec

212 Kč
188 Kč
Písně země Nairi - 11%
(1x)
Antologie arménské lidové a trubadúrské poezie, poprvé v češtině.
písňové texty

Písně země Nairi

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>