Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
partnerství

Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 20%
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství
Ukázky

Láska, vztahy, konstelace

165 Kč
132 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerství
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Jak to se mnou mluvíš?! - 20%
Tajemstvím šťastných párů je úspěšný dialog. Čtivá knížka přináší všem ženám a mužům neocenitelné rady, jak se svým partnerem lépe komunikovat, jak namísto výčitek správně naslouchat, jak vyjádřit vlastní pocity, přání a konstruktivně řešit problémy.
partnerství
Ukázky

Jak to se mnou mluvíš?!

168 Kč
134 Kč
Proč jsou šťastné páry šťastné - 20%
(1x)
Máte rádi svého partnera, ale přesto se někdy ptáte, jak má vaše láska neustále zvládat všechna ta klopýtnutí všedních dnů?
partnerství
Ukázky

Proč jsou šťastné páry šťastné

212 Kč
170 Kč
Jak flirtovat - 20%
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu — v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě.
partnerství
Ukázky

Jak flirtovat

186 Kč
149 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
partnerství
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
partnerství
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Ženy a muži a sex - 20%
Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma?
partnerství
Ukázky

Ženy a muži a sex

189 Kč
151 Kč
Zvíře nadržené - 20%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství
Ukázky

Zvíře nadržené

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 86 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>