Nejprodávanější tituly v roce 2021
psychologie pro každého

Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie pro každého

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Skrze sebe změním tebe - 11%
Jediný způsob, jak můžeme opravdu změnit svět, je změnit sami sebe. A to nejsnáze uděláme tak, že změníme nejdříve své myšlenky. Tato drobná knížka vám pomůže se každý den na chvíli zastavit a podívat se na všechno z trochu jiné perspektivy.
psychologie pro každého

Skrze sebe změním tebe

269 Kč
239 Kč
Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu - 11%
Hodný psychopat přemýšlí jinak než běžní lidé, kdybychom i my jednali více sebevědomě, zachovávali si vždy chladnou hlavu, lépe využívali svůj šarm a soustředěně žili přítomným okamžikem, byli bychom v životě bezpochyby mnohem úspěšnějsí.
psychologie pro každého

Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu

383 Kč
340 Kč
Literární psychologie - 11%

Psychologií dosud neprozkoumané možnosti beletrie

Nic podobného v českém prostředí dosud nevyšlo. Profesor psychologie Zbyněk Vybíral důkladně a poutavě analyzuje charakteristiky lidské povahy, příběhových vzorců i skrytých detailů...

psychologie pro každého

Literární psychologie

315 Kč
280 Kč
Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie pro každého
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
psychologie pro každého
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie pro každého

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
psychologie pro každého

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Krize v životě, život v krizi - 11%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
psychologie pro každého

Krize v životě, život v krizi

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 565 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 57 > >>