Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
humor

Poprask v sýrové uličce - 20%
(8x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

168 Kč
134 Kč
Červený trpaslík 3. - Poslední člověk - 20%
(2x)
Další kniha věnovaná osudům posádky vesmírné těžařské lodi Červený trpaslík. David Lister tentokrát třímá v rukou osud celého lidstva.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 3. - Poslední člověk

98 Kč
78 Kč
Nevinný záskok - 20%
Birdie a Heather jsou nejlepší kamarádky. Když Heather překvapivě zruší letní práci someliérky ve Skostku, rozhodne se za ni Birdie zaskočit. Vždyť co na tom může být složitého? K masu červené, k rybě bílé…
humor
Ukázky

Nevinný záskok

322 Kč
258 Kč
Sám mezi ženami - 20%

Humorný pohled do života plného absurdních situací Hlavní hrdina Alexander je učitelem na druhém stupni základní školy. Ve svém životě však zoufale postrádá dalšího muže. Ve škole jen učitelky, doma manželka, dvě dcery a jeho matka.

humor
Ukázky

Sám mezi ženami

199 Kč
159 Kč
Biomanželka - 20%
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let. Sarkastický příběh vyprávěný pohledem přemoudřelé duly, žijící v domácnosti nebohého spisovatele. „Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu.
humor
Ukázky

Biomanželka

199 Kč
159 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Ředitel a hydra - 20%
(2x)
Slavná tradice české humoristické literatury ze školního prostředí opět ožívá aneb Cesta do hlubin učitelovy duše.
humor
Ukázky

Ředitel a hydra

229 Kč
183 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
humor
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
humor
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 397 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 40 > >>