Nejprodávanější hudba v roce 2021

Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
My Heart Soars Like A Hawk
Vznáší se vysoko a míří ještě výš. Elektro-country-rockoví Nylon Jail na křídlech jestřába vzlétli se svým debutem My Heart Soar Like a Hawk nad hřebeny běžných starostí a pidiválek.

My Heart Soars Like A Hawk

359 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.

Nězachoď slunečko

269 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).

Nohavica - Box

584 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.

Platinum

386 Kč
Bratr sestry
Petr Ulrych, známý bratr známé sestry, se na svém albu představuje nejen jako autor nových písní, ale především jako suverénní interpret. Do projektu, původně zamýšleného jako sólový, autor nakonec přizval svou sestru Hanu (bez jejíchž vokálů si ulrychovské písně stěží lze představit) a také sestavu skupiny Javory Beat.

Bratr sestry

269 Kč
English for Business Studies Audio 3rd edition
English for Business Studies na 2 CD.

English for Business Studies Audio 3rd edition

797 Kč
Jagged Little Pill
„Jagged Little Pill” je třetí album Alanis Morissette, vydáno bylo 13. června 1995. Nahrála jej ve Westlake Studios and Signet Sound v Hollywoodu, vydaly jej společnosti Maverick a Reprise.

Jagged Little Pill

521 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.

Lipa 68

314 Kč
Maturita Solutions 2nd Edition Intermediate Class Audio CDs /3/
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.

Maturita Solutions 2nd Edition Intermediate Class Audio CDs /3/

911 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 886 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 .. 89 > >>