Nejprodávanější tituly v roce 2021
esoterika a astrologie

Moderní kurandera - 11%
Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho. Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.
esoterika a astrologie

Moderní kurandera

314 Kč
279 Kč
Kouzelné časy - 6%
(1x)

Povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku.

esoterika a astrologie

Kouzelné časy

195 Kč
183 Kč
Marcelka z hor 3 - 11%
Třetí pokračování rozhovorů s Marcelkou z hor přináší další odpovědi na otázky, které vyvstávají na cestě sebepoznání. „ Touha po poznání je v každé bytosti....
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 3

288 Kč
256 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Abramelinova magie - 11%
Lákavá okultní kniha známá po celém světě, jež pochází z edičního díla S. L. MacGregora Matherse. Tento Grimoire předkládá 3 knihy žida Abramelina.
esoterika a astrologie

Abramelinova magie

332 Kč
295 Kč
Ájurvéda - 11%
Základní kniha ájurvédy, psaná po západního čtenáře, přináší poznání jak díky vyladění stravy a každodenních rituálů dosáhnout fyzické, emocionální a spirituální rovnováhy.
esoterika a astrologie

Ájurvéda

359 Kč
319 Kč
Průvodce lucidním sněním - 20%
Lucidní snění (bdělý spánek) je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní, a to mu dá možnost ve snu se vědomě a bez omezení pohybovat. Většina lidí pokládá své sny za nedůležité, přestože dávné kultury a duchovní tradice sny vykládají či s nimi přímo pracují.
esoterika a astrologie
Ukázky

Průvodce lucidním sněním

209 Kč
167 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Magie - 11%
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
esoterika a astrologie

Magie

450 Kč
400 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 766 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 77 > >>