Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
filosofie a náboženství

Vytržení - 11%
(3x)
Tato kniha otevřeně mluví o věcech, které přijdou na svět. Nemá však vyděsit. Má potěšit každého, kdo věří proroctvím Bible. Je knihou naděje. Bůh zachrání své děti před největším soužením, jaké svět poznal.
filosofie a náboženství

Vytržení

351 Kč
312 Kč
Za Boha, národ, pořádek - 11%

Kniha se zabývá tematikou antidemokratických a nacionalistických tendencí v prostředí českého a německého katolicismu v Československu v meziválečném období.

filosofie a náboženství

Za Boha, národ, pořádek

356 Kč
316 Kč
Freudův Mojžíš - 11%
Autor nabízí nový pohled na nejkontroverznější a nejzáhadnější práci Sigmunda Freuda, jedinou z jeho knih s židovskou tematikou: Muž Mojžíš a monoteistické náboženství.
filosofie a náboženství

Freudův Mojžíš

257 Kč
228 Kč
Geometrie v dějinách náboženství - 11%
Titul a podtitul knihy zcela přesně charakterizují ústřední téma těchto úvah. Na konkrétních příkladech z dějin umění autor dokládá souvislosti mezi geometrií, kulturou a náboženskými i sociálními změnami.
filosofie a náboženství
Ukázky

Geometrie v dějinách náboženství

249 Kč
222 Kč
Heteronomie estetické hodnoty - 11%
Publikace předkládá odpovědi na tyto a další otázky prostřednictvím nástrojů filozofie jazyka a opírá se přitom o empirické poznatky kulturní sociologie a etnografického výzkumu vkusu.
filosofie a náboženství

Heteronomie estetické hodnoty

242 Kč
215 Kč
Jak očistit své srdce? - 11%
V tomto svazku nás autor učí živě nahlížet do vlastního srdce, abychom uměli rozlišovat kořeny dobra a zla. Jako zkušený duchovní otec nám předává moudrost střežení srdce pomocí vnitřní modlitby.
filosofie a náboženství

Jak očistit své srdce?

88 Kč
78 Kč
Knihy kacířů se mají číst - 11%

Hlásil se Jan Hus vědomě k tradici kacířských buřičů, jak se zdá napovídat titul této knížky? Anebo je skutečnost, jež vysvítá z jejího textu, nejen složitější, ale také sympatičtější? Poprvé přeloženo z latinského originálu.

filosofie a náboženství

Knihy kacířů se mají číst

122 Kč
108 Kč
Nesnáze introspekce - 11%
(1x)
V dějinách filozofie se objevilo nespočetné množství snah překonat kognitivní nedostatečnost člověka. Většinový názor zněl, že zatímco vnější smyslové poznání podléhá nejrůznějším klamům, poznání vnitřní je mnohem jistější, či dokonce neomylné.
filosofie a náboženství

Nesnáze introspekce

234 Kč
208 Kč
Prótagoras - 11%
Páté opravené vydání.
filosofie a náboženství

Prótagoras

133 Kč
118 Kč
Svatý Ambrož a tajemství Krista - 11%
Kniha představuje Ambrožovu teologii tajemství Krista. Součástí svazku je též stručný Ambrožův životopis a překlad souboru Ambrožových textů komentujících základní momenty Ježíšova života.
filosofie a náboženství

Svatý Ambrož a tajemství Krista

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>