Nejprodávanější knihy v roce 2021
komiksy

Batman / Fortnite: Bod nula 4 - 11%
Přicházejí noví bojovníci! Po šokujícím finále minulého dílu se začíná dávat dohromady skupina bojovníků. Budou jejich schopnosti stačit na odhalení tajemství smrtící hry? Nebo dřív dojde na další vražedný boj?
komiksy

Batman / Fortnite: Bod nula 4

71 Kč
63 Kč
Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice - 11%
(1x)
Pokračování oblíbených příhod malé Morganky. Obě čarodějky míří na Island s jediným cílem - vrátit zachráněného draka do jeho rodiště. Během cesty na ně čekají různá dobrodružství. Morganka bude muset čelit mnoha nesnázím a hlavně bude muset převzít zodpovědnost sama za sebe.
komiksy

Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice

269 Kč
239 Kč
Basket Flora II. - Démon zločinu kandiduje - 11%
Pokračování komiksové verze vyprávění o boji chrabrého detektiva Basketa Flory s Démonem zločinu, který se snaží vyhrát volby a zmocnit se vlády ve městě.
komiksy

Basket Flora II. - Démon zločinu kandiduje

134 Kč
119 Kč
Basket Flora I. - Šéf přichází - 11%
(1x)
První část komiksového zpracování příběhů oblíbeného brutálního detektiva, který po boku se svým věrným společníkem, detektivem čekatelem Stulíkem bojuje se zločinem.
komiksy

Basket Flora I. - Šéf přichází

134 Kč
119 Kč
Staré pověsti české - komiks - 11%

Nejznámější české pověsti v populárním komiksovém zpracování.

Chceš se pobavit a zároveň dozvědět, kdy byl silák Bivoj a s kým se oženil? Co dovedl nejznámější kůň v českých dějinách nebo kdo spí pod horou Blaník? Zajímá tě, jak to dopadlo s legendárním Golemem, jak vznikal pražský orloj nebo jak se stal vládcem Přemysl Oráč? Zábavný komiks Staré pověsti české tě za pomoci krásných ilustrací provede našimi legendárními příběhy.

komiksy

Staré pověsti české - komiks

179 Kč
159 Kč
Martyho frky! 3 - 11%
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
komiksy

Martyho frky! 3

224 Kč
199 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
komiksy

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
B jako běžec - 11%
(1x)
Výpravná komiksová kniha, která snoubí cit pro zajímavosti i pro ironii. Najdete tu malé velké běžecké události a krátké komiksy o dlouhých závodech.
komiksy

B jako běžec

359 Kč
319 Kč
Laura Deanová mě už zase nechala - 11%
(4x)
Freddy chodí se svou dívkou snů a nejpopulárnější holkou ve škole. Laura je sebevědomá, okouzlující a krásná. Ale jako přítelkyně za moc nestojí. Freddy se trápí jejich opakovanými rozchody a zároveň přes opojení láskou nevidí, jak jí Laura ubližuje.
komiksy

Laura Deanová mě už zase nechala

359 Kč
319 Kč
LINKA - 11%
(3x)
Komiks Linka představuje v dnešní době nečekaně nekorektní čtení. Nedělá si hlavu s ničím, s nikým, jemnocit tu jde stranou a zůstává pořádně „erková“ zábava.
komiksy

LINKA

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>