Nejprodávanější hudba v roce 2021
ostatní

Nahubu
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
ostatní

Nahubu

323 Kč
Pro mě na

Dvojalbum vydané v září roku 2016 vzniklo vzájemnou tvůrčí inspirací tří hráčů: Petr Nikl – zpěv a texty, Petr Korbelář – klapkodastrová kytara, Jan Kotulán- bambusová flétna. Obsahuje šestnáct autorských písní.

ostatní

Pro mě na

399 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
ostatní

Miláček slunce

359 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”
ostatní

Průlet Vesmírem

351 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
ostatní

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Tři křížky
Album Tři křížky obsahuje výběr nejlepších skladeb za třicetiletou existenci kapely. Hitovky vybrali částečně sami fanoušci, a dočkali se nových, značně radikálních aranží – kapela se rozhodla své písně natočit znovu a ve zcela nových nebo alespoň zčásti nových kabátech.
ostatní

Tři křížky

269 Kč
Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.
ostatní

Walls of Jericho

647 Kč
Bird
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
ostatní

Bird

314 Kč
Entwine / Proplétám
Jedna ze světově nejznámějších českých umělkyň, zpěvačka, houslistka a skladatelka Iva Bittová, natočila nové album Entwine/Proplétám. Nahrávalo se v akusticky mimořádném a duchovně inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého.
ostatní

Entwine / Proplétám

314 Kč
I vši
Čtrnáct zhudebněných básní Ivana Martina „Magora“ Jirouse, které na své album I vši zařadil Tomáš Šenkyřík, dlouholetý kapelník skupiny Cymbelín.
ostatní

I vši

224 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
ostatní

Muna

359 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
ostatní

Jsme starý jako děti

261 Kč
Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
ostatní

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
ostatní

Platinum

386 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
ostatní

Kalná

359 Kč
Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.
ostatní

Live At The Paramount

881 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.
ostatní

Meditace 1

213 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Disintegration

1 196 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
ostatní

Insanyya

269 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 202 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>