Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
učebnice

Angličtina pro fyzioterapeuty - 20%
Na českém knižním trhu dosud chybějící publikace určená fyzioterapeutům, rehabilitačním lékařům, studentům fyzioterapie a lektorům zdravotnické angličtiny.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro fyzioterapeuty

373 Kč
298 Kč
Cestovní ruch - podnikatelské principy a příležitosti v praxi - 20%
Prakticky zaměřená publikace s mnoha příklady je určena zejména podnikatelům v cestovním ruchu, pracovníkům veřejné správy a vzhledem k tomu, že představuje i teoretická východiska, tak i studentům středních a vysokých škol.
učebnice
Ukázky

Cestovní ruch - podnikatelské principy a příležitosti v praxi

254 Kč
203 Kč
Jařmo, parkán, trdlice - 20%
Jedinečnost celkového zpracování, několik set hesel nabitých zajímavými informacemi o životě v minulosti, zábavnou formou podané historické souvislosti, bezmála tisícovka fotografií, to jsou hlavní přednosti této krásné publikace.
učebnice
Ukázky

Jařmo, parkán, trdlice

331 Kč
265 Kč
Komparativní psychologie - 20%
(1x)
Text je určen studentům psychologie, přírodovědeckých fakult a odborné psychologické veřejnosti. Definuje a vymezuje předmět komparativní psychologie a charakterizuje její vztah s dalšími příbuznými obory.
učebnice
Ukázky

Komparativní psychologie

271 Kč
217 Kč
Ošetřovatelství - interna - 20%
Druhý díl pracovního sešitu slouží k procvičení probrané látky zábavnou formou - stejně jako první díl obsahuje tabulky, obrázky, doplňovačky, křížovky, osmisměrky. Tento způsob práce s výukovou pomůckou podporuje aktivitu a samostatnost žáka.
učebnice
Ukázky

Ošetřovatelství - interna

135 Kč
108 Kč
Soudobá sociologie IV. - 20%
Čtvrtý svazek učebních textů ze soudobé sociologie.
učebnice
Ukázky

Soudobá sociologie IV.

210 Kč
168 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
učebnice
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
učebnice
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
učebnice
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
učebnice
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 117 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>