Nejprodávanější tituly - leden 2022
cestopisy

Válka je mým osudem - 11%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii.

Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem.

cestopisy

Válka je mým osudem

314 Kč
279 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

cestopisy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Bez motoru do Peru - 11%
Cestovatel Petr Macourek se po okouzlující plavbě Atlantikem vydává na kole Jižní Amerikou.
cestopisy

Bez motoru do Peru

257 Kč
228 Kč
Busny: Tam - 11%
(1x)
Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse? Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva.
cestopisy

Busny: Tam

313 Kč
278 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestopisy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar - 20%
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
cestopisy

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
720 Kč
Podzim - Cesty za horizont - 11%
Čas podzimu je na jedné straně naprosto fantastický, jeho barevnost se mění jako v kaleidoskopu, je to také čas naplnění, kdy sbíráme plody, které nám Země nabízí, ale také doba usínání a příchodu temnot.
cestopisy

Podzim - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Říkali mu Pirát - 11%
(2x)
Vydejte se s Martinem do Gruzie za obrovitými kavkazskými psy!
cestopisy

Říkali mu Pirát

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 128 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>