Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
medicína

Embryologie - 20%
Učebnice embryologie je druhým českým vydáním, které navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem, vydanou Melantrichem ve 30. letech minulého století. Autor je žákem prof. Frankenbergera.
medicína
Ukázky

Embryologie

332 Kč
266 Kč
Infekční choroby a intracelulární parazitismus bakterií - 20%
Publikace je určena jak klinikům, tak teoretikům - těžit z ní mohou zejména mikrobiologové, infekcionisti, internisti, biologové i imunologové.
medicína
Ukázky

Infekční choroby a intracelulární parazitismus bakterií

247 Kč
198 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
medicína
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
medicína
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
medicína
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Minimálně invazivní operace v gynekologii - 20%
(1x)
Kniha špičkových odborníků v gynekologické endoskopii přináší ucelený přehled teoretických a praktických poznatků zaměřených na minimálně invazivní operace v oboru gynekologie.
medicína
Ukázky

Minimálně invazivní operace v gynekologii

501 Kč
401 Kč
SARS - 20%
Publikace představuje v naší literatuře první ucelené a velmi kvalitní literární zpracování průběhu pandemie 21. století a zároveň podává důležité informace o nutnosti pečlivé surveillance v období post-epidemickém nejen ve světě, ale i v ČR.
medicína
Ukázky

SARS

137 Kč
110 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
medicína
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Duševní hygiena zdravotní sestry - 20%
Publikace dvou známých autorů se zabývá problematikou duševní hygieny zdravotní sestry a sociálních interakcí. Nabízí možné příčiny i způsoby řešení komunikačních i jiných problémů, ke kterým v každodenní ošetřovatelské praxi dochází.
medicína
Ukázky

Duševní hygiena zdravotní sestry

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 141 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>