Nejprodávanější tituly - leden 2022
poezie

Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.
poezie

Spisy VI - Básně

223 Kč
Kráky
(1x)
Hudebník David Stypka publikoval v období od února 2019 do listopadu 2020 na Instagramu básně, jimiž reagoval, obvykle s ilustrací nebo fotografií, na různé okamžiky a vytvářel jakýsi deník ve formě postřehů, komentářů, pocitů.
poezie

Kráky

261 Kč
Udržuj svou ledničku plnou
Desítky písňových textů Jáchyma Topola z let 1979 až 2020 dosud nebyly edičně zpracovány a souhrnně vydány. Náročného edičního úkolu se ujal Petr Ferenc, který shromáždil všechny Topolovy písňové texty, roztřídil je, sestavil a doplnil diskografií.
poezie

Udržuj svou ledničku plnou

259 Kč
Rýmy vědami cinklé
Třetí autorova kniha rýmů, tentokrát zaměřená na rýmy kolem fyzikálních, matematických, geometrických a dalších disciplín.
poezie

Rýmy vědami cinklé

173 Kč
Básnické spisy
(3x)
Kompletní Březinovo básnické dílo v novém komentovaném vydání.
poezie

Básnické spisy

359 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
poezie
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Nouzový stav
Jak žije hudebník, když panuje zákaz koncertování a shromažďování? Punkový veterán Jan Haubert, zpěvák Visacího zámku, ve svých aktuálních básních drze komentuje televizní zpravodajství, vynalézavě popisuje nudné domácí práce ...
poezie
Ukázky

Nouzový stav

311 Kč
Silážní jámy
(4x)
Silážní jámy mají různou kapacitu a také konstrukčně jsou pestré, mohou být průjezdné a neprůjezdné, nadzemní, polozapuštěné, zapuštěné. Při silážování může být ohroženo životní prostředí dvěma faktory: zápachem a silážní šťávou…

poezie

Silážní jámy

231 Kč
Zpěvník
Zpěvník obsahuje texty a notové zápisy 52 písní oblíbené české zpěvačky, harmonikářky a hudební skladatelky Radůzy.
poezie

Zpěvník

269 Kč
Zimní palác
(2x)
Nejvýznamnější finský modernista nenapovídá, nenaznačuje, ale bez servítek předkládá čtenářům na stříbrném podnose shluky hlásek, myšlenek a obrazů.
poezie

Zimní palác

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 339 položek
1 2 3 .. 34 > >>