Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
romantika

Vévodova dědička - 20%
Byli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
romantika
Ukázky

Vévodova dědička

69 Kč
55 Kč
Vulkán touhy - 20%
Muž, kterého Josephine zachránila před smrtí v temných hlubinách… byl jenom muž. Ale pro ni ten pravý muž! Jenže pak se náhle Alexander proměnil v korunního prince, rozhodnutého spoutat ji zlatými okovy.
romantika
Ukázky

Vulkán touhy

69 Kč
55 Kč
Vytoužený polibek - 20%
(1x)
Milostná historizující romance se odehrává na skotské Vysočině.
romantika
Ukázky

Vytoužený polibek

179 Kč
143 Kč
Zničená - 20%
Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho před vzpomínkami, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě… dokud se Wes Michels nenabídl, že se stane mým světlem.
romantika
Ukázky

Zničená

209 Kč
167 Kč
Bez naděje - 20%
(10x)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly.
romantika
Ukázky

Bez naděje

209 Kč
167 Kč
Honba za diamantem - 20%
(1x)
Hrabě Hartwick si libuje ve skandálech, jimiž zaměstnává lepší společnost. Když však na střeše domu, odkud utíká od své milenky, narazí na slečnu Sarah Forresterovou, obává se, že tentokrát bude terčem posměchu on.
romantika
Ukázky

Honba za diamantem

109 Kč
87 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romantika
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Koláčky a spiklenci - 20%
(1x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit. Kit má naopak spoustu učení před sebou. Daniel je pro něj ale obrovskou motivací.
romantika
Ukázky

Koláčky a spiklenci

199 Kč
159 Kč
Kulti - 20%
(3x)

Romantická hitovka od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Když Sal v dětství viděla v televizi Reinera Kultiho, jak dává gól, inspiroval ji, aby taky začala hrát fotbal a tvrdě na sobě dřela. Z okouzlené holčičky se stala silná žena a skvělá fotbalistka.

romantika
Ukázky

Kulti

269 Kč
215 Kč
Láska a jiné úkoly - 20%

Letní lásky a předsevzetí! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové. Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat.

romantika
Ukázky

Láska a jiné úkoly

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 270 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>