Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
pro děti a mládež

Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
pro děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

pro děti a mládež
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

pro děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
pro děti a mládež
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

pro děti a mládež
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Baneovy kroniky - 20%
(2x)
Čaroděj Magnus Bane to nemá v životě lehké, protože bývá často nucen řešit problémy druhých. Jeho život je dlouhý, výčet jeho lásek ještě delší.
pro děti a mládež
Ukázky

Baneovy kroniky

319 Kč
255 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
pro děti a mládež
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Pán stínů - 20%
Životy lovců stínů svazuje povinnost. Parabátai bojují bok po boku a stejně tak i umírají, ale nikdy se do sebe nesmějí zamilovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Pán stínů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>