Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
pohádky a legendy

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky

159 Kč
127 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

pohádky a legendy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
pohádky a legendy
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Kamarádi na cestách - 20%
(3x)
Daniel Bukvaj napsal pohádku, kde děti bez mobilu a bez rodičů zažívají velké dobrodružství. Jen se svými zvířecími kamarády, jak praví rytíři, bojují proti zlé čarodějnici. Občas se přitom zasmějí sami sobě.
pohádky a legendy
Ukázky

Kamarádi na cestách

79 Kč
63 Kč
Zkraťsifous aneb Pohádky na dobré ráno - 20%
Kniha obsahuje pohádky, které jsou vždy svázány s nějakým příslovím. Pohádky jsou veselé i smutné, krátké i delší, ale především vysvětlují lidová moudra, na něž bychom neměli zapomínat. Celou knihou čtenáře provází stařeček Zkraťsifous.
pohádky a legendy
Ukázky

Zkraťsifous aneb Pohádky na dobré ráno

69 Kč
55 Kč
100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče - 20%
Známé pohádky ve zkrácené verziJsou pro vás pohádky, které čtete svým dětem, příliš dlouhé? Usínáte u nich sami dřív, než drak osvobodí princeznu? Nebo chtějí děti vědět, jak to dopadlo se Smolíčkem, a vy máte ještě spoustu jiné práce?
pohádky a legendy
Ukázky

100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče

209 Kč
167 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2