Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
dobrodružné

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Alchymistova šifra – Havranova pomsta - 20%
Tajuplný Havran nastražil na Christophera strašlivou past a on teď sedí zavřený ve vězení v Toweru.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Havranova pomsta

319 Kč
255 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Arábie - 20%
Píše se rok 1900 a kouzelný atlas posílá Báru za dobrodružstvím mezi beduíny do exotické Arábie. Co všechno tam na ni čeká?
dobrodružné
Ukázky

Arábie

169 Kč
135 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružné
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Království poníků - Kouzelný závod - 20%
Uprostřed moře leží kouzelný ostrov poníků, kde se právě chystají Královské hry.
dobrodružné
Ukázky

Království poníků - Kouzelný závod

195 Kč
156 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

dobrodružné
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Doba kamenná - 20%
(1x)
Jeden z prvních živých tvorů, které Bára spatřila, byl – mamut. Naštěstí za řekou. Když se však jeden muž z Liščího lidu, kde Bára našla útočiště, rozhodl pomstít bratra, jehož zabil dýkozubý lev, začalo pro Báru dobrodružství napínavější...
dobrodružné
Ukázky

Doba kamenná

212 Kč
170 Kč
Výprava za diamantovým mečem - 20%

Největší porce dobrodružství ze světa Minecraftu v jedné knize Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře.

dobrodružné
Ukázky

Výprava za diamantovým mečem

429 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>