Nejprodávanější tituly - leden 2022
řemesla - dílna

Práce se dřevem - 11%
Je libo psí boudu? Lehátko, poličku nebo barový pult? Žádný problém. S touhle knihou to bude hračka. Práce se dřevem může být zábava. A vůbec to není tak těžké, jak se možná obáváte.
řemesla - dílna

Práce se dřevem

449 Kč
399 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
řemesla - dílna

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
řemesla - dílna
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
řemesla - dílna
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Zednictví - Tradice z pohledu dneška - 11%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Zednictví c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
řemesla - dílna

Zednictví - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2