Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
biologie

Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
biologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

biologie
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
O parazitech a lidech - 20%
(1x)

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

biologie
Ukázky

O parazitech a lidech

269 Kč
215 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
biologie
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
biologie
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
biologie
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
biologie
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Poznáváme jarní houby - 20%
Už se těšíte na jaro, na to, jak si vyjdete do přírody? Pak vaší pozornosti jistě neuniknou z mechu, listí či trávy nebo dokonce z kmenů stromů vykukující hlavičky hub.
biologie
Ukázky

Poznáváme jarní houby

339 Kč
271 Kč
Srnčí zvěř v našich honitbách - 20%
Publikace volně navazuje na úspěšný seriál autorů Drmoty a Koláře zabývající se srnčí zvěří na stránkách nejrozšířenějšího tematicky zaměřeného měsíčníku Myslivost.
biologie
Ukázky

Srnčí zvěř v našich honitbách

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2