Nejprodávanější knihy - leden 2022
zoologie

O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
zoologie
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Ptáci - 11%
Tento průvodce nabízí srozumitelný a vizuálně atraktivní vhled do světa ptáků. Kniha obsahuje 100 profilů středoevropských ptáků. Informace jsou velmi přehledně uspořádané – každému druhu je věnována samostatná stránka s přehledným popisem.
zoologie
Ukázky

Ptáci

314 Kč
279 Kč
Vlk - 11%
Vlci v nás již od nepaměti vzbuzují silné emoce. Někteří z nás je obdivují pro jejich působivé lovecké schopnosti, druzí z nich mají strach a zatracují je kvůli útokům na hospodářská zvířata a další je ctí jako mocný symbol divočiny.
zoologie

Vlk

497 Kč
442 Kč
Vodní ptáci - 11%
Kniha je věnována vodním ptákům. Zařazení druhů do "Vodních ptáků" vychází ze skutečnosti, že v knize uvedení vodní ptáci žijí v prostředí nějakým způsobem souvisejícím s vodou, tj. ve sladkých, brakických i slaných vodách, ...
zoologie

Vodní ptáci

269 Kč
239 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
zoologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017
Kniha obsahuje přes 200 druhů ptáků u nás prokazatelně či pravděpodobně hnízdících, spolu s druhy, které v ČR v některém z předcházejících mapování zahnízdily. Kniha) by neměla chybět v žádné školní přírodovědné knihovně.
zoologie

Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017

711 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
zoologie
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Kdyby koně mohli křičet - 11%
Kůň, který s jezdcem spolupracuje a na jeho pomůcky reaguje s důvěrou a radostí, to je důkaz nejvyššího jezdeckého umění. Jak ale mohou jezdci a milovníci koní poznat, které jezdecké metody jsou pro jejich koně zdravé a které dlouhodobě škodlivé?
zoologie

Kdyby koně mohli křičet

504 Kč
448 Kč
Mravenci - život lesního společenství - 11%
(1x)
Tato netradiční vědecká expedice do světa mravenců je díky jedinečnému zpracování bohatá na informace, ale její absolvování se pro vás rovněž stane objevným zážitkem.
zoologie
Ukázky

Mravenci - život lesního společenství

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>