Nejprodávanější tituly - leden 2022
folk a country

Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
folk a country

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Pozdraveno budiž světlo - 11%
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.
folk a country

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
239 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
folk a country

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Darmoděj a další - 11%
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.
folk a country

Darmoděj a další

197 Kč
175 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
folk a country

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
folk a country

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám - 11%
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.
folk a country

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
239 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
folk a country

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
High Fidelity - 6%
Reedice nahrávek Oldřicha Janoty, Luboše Fidlera a Pavla Richtera ze dvou koncertů v Brně a Praze v roce 1984. Koncerty zachycují jejich nejsilnější minimalistické období, ve kterém se tři kytary spojovaly, rozcházely, aby se mohly opět sejít.
folk a country

High Fidelity

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2