Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
ostatní

Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
ostatní
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály - 20%
(2x)
Předem se můžete těšit na čtení pořádně šťavnaté, pikantní a vzrušující. Knihu doprovází u každé kapitoly příslušné vysvětlivky a na jejím konci naleznete chronologický přehled významných historických událostí.
ostatní
Ukázky

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály

139 Kč
111 Kč
Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
ostatní
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Aranžování a vazba květin - 20%
Naše publikace je určena začínajícím floristům i těm, kdo si chtějí zkrášlit interiér bytu či pracoviště květinovými dekoracemi nebo obdarovat své blízké.
ostatní
Ukázky

Aranžování a vazba květin

319 Kč
255 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
ostatní
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Čarověníky v naší zahradě - 20%
Čarověníkem nazýváme shluk znetvořených větví vyrůstajících na jehličnatých a listnatých stromech či keřích bez obvyklé pravidelnosti a zákonitosti. Vyrůstají z normálně rostoucích větví z jednoho místa.
ostatní
Ukázky

Čarověníky v naší zahradě

135 Kč
108 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
ostatní
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 20%
Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

135 Kč
108 Kč
Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře - 20%
Cílem této celobarevné a u nás zcela ojedinělé publikace je přiblížit způsob vidění a vnímání rostlin typický pro obyvatele Číny a Japonska.
ostatní
Ukázky

Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 367 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 > >>