Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
erotika

Země plná otroků - 20%
(1x)
Dominka Svobodová je elitní česká Domina, která se rozhodla zveřejnit zážitky a historky ze své mnohaleté praxe.
erotika
Ukázky

Země plná otroků

79 Kč
63 Kč
Milostná růže - 20%
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
erotika
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
40 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
erotika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Umění mrdati - 20%
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
40 Kč
Ďábel - 20%
Ustup, Satane! Má duše je hříšná i bez tvého nekonečného našeptávání. Svůj věčně hladový chtíč mohu však nasytit jen obcováním s tebou. Myšlenky mě zrazují a jako valící se proudy lávy z právě vybuchlé sopky směřují do pekel za tebou.
erotika
Ukázky

Ďábel

129 Kč
103 Kč
Uchvatitel - 20%
Představte si, že sedíte v zahradní restauraci. Slunce svítí, vychutnáváte si lahodnou kávu a najednou bum! Rána do hlavy něčím tvrdým, kovovým. Ohlédnete se, odkud zásah přišel. A hle, hrubián.
erotika
Ukázky

Uchvatitel

149 Kč
119 Kč
Ochránce - 20%
(6x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika
Ukázky

Ochránce

339 Kč
271 Kč
Bestie - 20%
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
63 Kč
Nezkrotná - 20%
Eroticko-psychologický román.
erotika
Ukázky

Nezkrotná

149 Kč
119 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
erotika
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>