Nejprodávanější Kniha - leden 2022
rodina a dítě

Duše miminek - 11%
Mám mít dítě? Proč nemohu otěhotnět? Co se mi mé budoucí miminko snaží sdělit?
rodina a dítě

Duše miminek

322 Kč
286 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
rodina a dítě

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Raketa 26 - 11%
O bájných okřídlených bytostech, zamilovaném luňákovi i superletci rorýsovi. Zjistíte, jak vypadá peří pod lupou a k čemu se používá. Co je birdwatching a co znamená rčení „Nebuď labuť“.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 26

89 Kč
79 Kč
Těhotnej Buddha - 11%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

rodina a dítě
Ukázky

Těhotnej Buddha

178 Kč
158 Kč
Zábava se samolepkami pro dvouleté - 11%
Nalepuj, hraj si a bav se! Pojď si užít zábavu s touto knihou plnou aktivit, které jsou vytvořeny tak, aby u dětí rozvíjely jemnou motoriku a představivost.
rodina a dítě

Zábava se samolepkami pro dvouleté

89 Kč
79 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
rodina a dítě
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
rodina a dítě

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Magické dítě - 11%

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

rodina a dítě

Magické dítě

313 Kč
278 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
rodina a dítě

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 410 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 41 > >>