Nejprodávanější knihy - leden 2022
hudba

Progresivní rock - 11%
(4x)
Kniha se zabývá formováním progresivního rocku na přelomu šedesátých a sedmdesátých let 20. století.
hudba

Progresivní rock

261 Kč
232 Kč
Jan Zrzavý a Bohuslav Martinů, přátelé z Vysočiny - 11%
Publikace zachycuje na základě dokumentů, korespondence a vzpomínek příběh podivuhodného přátelství dvou velkých českých umělců od příchodu do Paříže, nedobrovolného rozchodu ve Francii na počátku 2. světové války až do konce jejich života.
hudba

Jan Zrzavý a Bohuslav Martinů, přátelé z Vysočiny

179 Kč
159 Kč
Výtvarné umění a hudba - 11%
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
344 Kč
Aerosmith - 11%
Po padesáti letech rychlého a tvrdého rocku okořeněného špetkou blues jsou Aerosmith jednou z největších – a jednou z nejméně předvídatelných – rock’n‘rollových kapel všech dob.
hudba

Aerosmith

539 Kč
479 Kč
Johann Sebastian Bach - 11%
(1x)
Tato monumentální biografie z pera profesora Harvardovy university a ředitele Bachova archivu v Lipsku Christopha Wolffa se okamžitě po svém prvním vydání v USA stala událostí bachovského roku 2000 a o rok později se dostala do finále Pulitzerovy ceny.
hudba

Johann Sebastian Bach

899 Kč
799 Kč
Klíč k životu - 11%
(1x)
Kniha Klíč k životu přináší vzpomínky Miroslava Vitouše (*1947), českého jazzového kontrabasisty a baskytaristy. S bratrem Alanem a klávesistou Janem Hammerem ml. založil v roce 1961 Junior Trio, nejslibnější českou jazzovou kapelu všech dob.
hudba

Klíč k životu

270 Kč
240 Kč
Plamen - 11%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

313 Kč
278 Kč
Skladatelník - 11%
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
279 Kč
Michal Prokop - 11%
Název vzpomínek rockového zpěváka Michala Prokopa ZTRÁTY A NÁVRATY přesně vystihuje jeho více než padesátiletou kariéru. Publicista Michal Bystrov se s ním setkával téměř dva roky. Vznikla tak kniha, která podrobně mapuje osobní i umělecký život.
hudba

Michal Prokop

360 Kč
320 Kč
Milujeme Billie Eilish! - 11%
Billie Eilish píše vlastní pravidla a hudební hitparády jí leží u nohou. Chcete se dozvědět víc o téhle temné princezně pop music? Zjistěte, jak Billie skládá hudbu, co ji inspiruje při psaní textů a mnoho dalšího.
hudba

Milujeme Billie Eilish!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>