Nejprodávanější tituly - leden 2022
umění a architektura

Stručný příběh žen v umění - 11%
Tato kniha představuje některá umělecká díla vytvořená ženami od renesance až po současnost. Na jejich díla pohlíží skrze umělecká hnutí, konkrétní díla, témata a důležité okamžiky.
umění a architektura

Stručný příběh žen v umění

359 Kč
319 Kč
Míla Fürstová: Všechny mé řeky - 11%
Představujeme vám výjimečnou uměleckou knihu o životě a díle Míly Fürstové, významné české umělkyně žijící ve Velké Británii.
umění a architektura

Míla Fürstová: Všechny mé řeky

899 Kč
799 Kč
Stýskání zažehnáno - 11%
(1x)
Operní pěvkyně a herečka Soňa Červená rekapituluje po svých devadesátých narozeninách právě dovršené čtvrtstoletí od návratu ze světových scén do vlasti.
umění a architektura

Stýskání zažehnáno

356 Kč
316 Kč
Robert Vano - 11%

Jak se Robert Vano stal slavným fotografem… nejen to se dozvíte ve dvaceti dvou kapitolách. Poutavé vyprávění, doplněné dosud nepublikovanými fotografiemi, dává čtenářům možnost nahlédnout do života této charismatické osobnosti.

umění a architektura

Robert Vano

269 Kč
239 Kč
Jan Zrzavý a Bohuslav Martinů, přátelé z Vysočiny - 11%
Publikace zachycuje na základě dokumentů, korespondence a vzpomínek příběh podivuhodného přátelství dvou velkých českých umělců od příchodu do Paříže, nedobrovolného rozchodu ve Francii na počátku 2. světové války až do konce jejich života.
umění a architektura

Jan Zrzavý a Bohuslav Martinů, přátelé z Vysočiny

179 Kč
159 Kč
Alain Delon
Černá kštice, uhrančivý pohled ocelově modrých očí, tvář klasické sochy, v níž ostře řezané rysy kontrastně ladí s citlivými ústy, úsměv, při kterém vám tuhne krev v žilách, vysoká štíhlá postava.
umění a architektura

Alain Delon

179 Kč
Banksy - 11%
Banksy je legenda. Banksy je ikona. Banksy je názor. Banksy je životní styl, člověk, umělec a vizionář, který se dostal mimo škatulky konvenčního myšlení i společnosti.
umění a architektura

Banksy

719 Kč
639 Kč
Jiri Hauschka - 11%
Jiří Hauschka (narozen 1965 v Šumperku) se obrací k tomu typu malířství, pro které jsou důležité barvy a symbolické konotace, tak jak tomu bylo na přelomu 19. a 20. století.
umění a architektura

Jiri Hauschka

1 215 Kč
1 080 Kč
Jiří Šalamoun / Nic k zahození - 11%
Monografická kniha Nic k zahození přináší dosud nejširší průřez tvorbou Jiřího Šalamouna s přihlédnutím k vzájemným inspiracím a impulsům mezi ilustrací, grafikou a filmem.
umění a architektura
Ukázky

Jiří Šalamoun / Nic k zahození

891 Kč
792 Kč
Miloslav Moucha - 11%

Obrazy – grafiky - objekty Miloslav Moucha je světově uznávaný malíř, grafik a spisovatel. V této publikaci najdete jeho cestu od začátků v Litvínově přes emigraci do Paříže v roce 1968 a návrat do Čech po sametové revoluci až po nedávné lockdowny

umění a architektura
Ukázky

Miloslav Moucha

898 Kč
798 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>