Nejprodávanější knihy - leden 2022
ženy

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 11%
Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu.
ženy

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

296 Kč
263 Kč
Protančit život - 11%
Kniha Protančit život představuje dramatičku a spisovatelku Zuzanu Kočovou (1922–1988) koláží jejích pečlivě vybraných deníkových zápisků, dobových textů, článků a ohlasů, které komentuje její syn Jan Burian s odstupem téměř padesáti let.
ženy

Protančit život

315 Kč
280 Kč
Sestry - 11%
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
ženy
Ukázky

Sestry

322 Kč
286 Kč
Stručný příběh žen v umění - 11%
Tato kniha představuje některá umělecká díla vytvořená ženami od renesance až po současnost. Na jejich díla pohlíží skrze umělecká hnutí, konkrétní díla, témata a důležité okamžiky.
ženy

Stručný příběh žen v umění

359 Kč
319 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
ženy

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Tajemství z Osvětimi - 11%
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
ženy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
319 Kč
Ženy, co se nedaly - 11%
K čemu jsou holky a ženy na světě? Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu.
ženy
Ukázky

Ženy, co se nedaly

269 Kč
239 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Svědectví z poválečné Šumavy - 11%
Nemohu a nechci být považovaná za mluvčí své generace, přesto však na základě zkušenosti mohu prohlásit...
ženy

Svědectví z poválečné Šumavy

269 Kč
239 Kč
Ženy o ženách - 11%
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
704 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>