Nejprodávanější tituly - leden 2022
stavba a úpravy

Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
stavba a úpravy

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
stavba a úpravy
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - 20%
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech.
stavba a úpravy
Ukázky

Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech

339 Kč
271 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
stavba a úpravy
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
stavba a úpravy
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
stavba a úpravy
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
stavba a úpravy
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>