Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
partnerství

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů - 20%
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích?
partnerství
Ukázky

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů

209 Kč
167 Kč
Ženy, které (se) umí milovat - 20%
Naše duše, tělo a celý vesmír čekají na chvíli, kdy zazáříme ve světle lásky. Jde o moment, kdy si uvědomíme svou jedinečnost a vystoupíme ze stínu omezení. Přestaneme být sami sobě nepřítelem a kritikem a staneme se spojencem.
partnerství
Ukázky

Ženy, které (se) umí milovat

229 Kč
183 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

partnerství
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Rozchod jako nový začátek - 20%
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem?
partnerství
Ukázky

Rozchod jako nový začátek

220 Kč
176 Kč
Soulsex - 20%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres.
partnerství
Ukázky

Soulsex

214 Kč
171 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 20%
(2x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství
Ukázky

Sex jako cesta k Bohu

214 Kč
171 Kč
V poutech rozkoše - 20%
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
182 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>