Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2022
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Šimonovy pracovní listy 4 - 11%
Pracovní listy jsou věnovány výše zmíněným deseti tématům, které respektují zkušenosti dětí a současně pomáhají rozvíjet jejich znalosti a dovednosti.
zdraví a výchova dětí

Šimonovy pracovní listy 4

143 Kč
127 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
zdraví a výchova dětí

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání je metodickou příručkou, která se věnuje rozvíjení poznávacích (kognitivních) procesů a řeči u dětí předškolního věku.
zdraví a výchova dětí

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Pejskové - 11%
Veselé příběhy pro pobavení nejen dětí, ale i jejich rodičů a především všech, kteří mají rádi pejsky a nezapomněli jaké to bylo být dětmi. Pohádky pro ty, kteří touží být někým jiným, aby odtušili, že být sám sebou je už dostatečný dar.
zdraví a výchova dětí

Pejskové

531 Kč
472 Kč
Ahoj jaro, nauč mě říkanku! - 11%

Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily jarní rostlinky a na konci knihy je i pojmenovaly.

zdraví a výchova dětí

Ahoj jaro, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj léto, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily letní plody a na konci knihy je i pojmenovaly.
zdraví a výchova dětí

Ahoj léto, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj podzime, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily podzimní plody a na konci knihy je i pojmenovaly.
zdraví a výchova dětí

Ahoj podzime, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj zimo, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami i zvířátky, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily ptáčky, kteří u nás přes zimu zůstávají a na konci knihy je i pojmenovaly.
zdraví a výchova dětí

Ahoj zimo, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
zdraví a výchova dětí

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 283 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>