Nejprodávanější hudba - leden 2022
ostatní

Denim and Leather - 11%
Denim and Leather je čtvrté studiové album anglické heavy metalové skupiny Saxon vydané v roce 1981. Bylo to poslední album v klasické sestavě Saxon, protože bubeník Pete Gill opustil kapelu kvůli zranění ruky a později se připojil k Motörhead.
ostatní

Denim and Leather

647 Kč
575 Kč
Milostné vzpomínky na Čp. 8 - 11%
Album Milostné vzpomínky na Čp. 8 je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi – Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě 28 let.
ostatní

Milostné vzpomínky na Čp. 8

270 Kč
240 Kč
Kingdoms disdained - 11%
Deváté studiové album americké deathmetalové legendy Morbid Angel. I na něm se noří do hlubin svého stylu a vytahuje z nich elektrizující postupy, pasáže i texty jednotlivých kompozic.
ostatní

Kingdoms disdained

359 Kč
319 Kč
Pozdraveno budiž světlo - 11%
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.
ostatní

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
239 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
ostatní

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
České vánoční koledy - 11%
České vánoční koledy.
ostatní

České vánoční koledy

89 Kč
79 Kč
Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
ostatní

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
Live I & II - 6%
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.
ostatní

Live I & II

297 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>