Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina jedna pět II. - 20%
Chcete se běžně domluvit anglicky? Zdokonalte se díky této e-knize. Zopakujte si minulý čas, naučte se pravidelná a nepravidelná slovesa a procvičte si 3 základní jednoduché časy v angličtině. Víc na cestování a běžnou komunikaci nepotřebujete.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Angličtina jedna pět II.

149 Kč
119 Kč
Literary Theory - 20%
(1x)
Učebnice zachycující základní momenty myšlení o literatuře a umění v anglicky mluvících zemích v období renesance, klasicismu, romantismu, ve viktoriánské době a v první polovině 20. stol (tzv. nová kritika) s přesahy k antice ...
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Literary Theory

130 Kč
104 Kč
Řešené příklady z matematiky - 20%
(1x)
Učebnice je určena především vysokoškolským studentům nematematických oborů denního i kombinovaného studia a je vhodná pro přípravu na semináře a písemné testy.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Řešené příklady z matematiky

88 Kč
70 Kč
Laudabile Carmen - 20%
(1x)
Tato monografie je koncipována jako pomůcka pro vysokoškolské studenty, učitele a další zájemce, kteří hledají poučení o římské metrice.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Laudabile Carmen

100 Kč
80 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Učit (se) příběhem - 20%
Komenského Labyrint a didaktické možnosti narativní alegorie. Interdisciplinární případová studie, analyzovaná s didaktickými brýlemi na očích.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Učit (se) příběhem

89 Kč
71 Kč
Základy fyzikální chemie - 20%
Třetí vydání učebního textu, určeného studentům oborů Farmacie a Zdravotnická bioanalytika na Farmaceutické fakultě UK. Neklade si za cíl seznámit čtenáře podrobně s celou šíří fyzikální chemie.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Základy fyzikální chemie

120 Kč
96 Kč
Biomedicínská statistika IV - 20%
(1x)
Učebnice základů statistiky v prostředí R je určena studentům Přírodovědecké fakulty UK a nejen jim. Vychází z dlouholetých přednášek pro biology, studenty učitelství, v posledních letech pro geografy, demografy…
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Biomedicínská statistika IV

160 Kč
128 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>