Nejprodávanější tituly - leden 2022
poezie

Sebrané květy
(1x)
Selma Merbaumová se narodila v Černovicích roku 1924 do židovské rodiny a zemřela v pracovním táboře Michajlovka na Ukrajině roku 1942. Dnes je řazena k trojici vynikajících německy píšících básníků Bukoviny, vedle Rosy Ausländerové a Paula Celana.
poezie

Sebrané květy

205 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
poezie

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Uspávanky
Poezie, která se má číst dětem, aby lépe spaly. Obsahuje napínavé, dobrodružné a zábavné příběhy pro děti, např. Uspávanka s vosou, která píchla Viktorii, Uspávanka s plavčíkem a velrybou, Uspávanka s loupežníky a nebojácným chlapcem, atd.
poezie

Uspávanky

287 Kč
Betonová pláž
(1x)
Druhá básnická knížka Šimona Leitgeba vychází tři roky po jeho pozoruhodném debutu a v mnohém na něj navazuje. Stále se přidržuje dětské či mladické perspektivy, znovu jsou básně ukotveny v koncizním rámci, jenž má tentokrát podobu příběhu.
poezie

Betonová pláž

123 Kč
Lunojasno, když kolovrátky
(1x)
Kniha obsahuje nostalgické verše Ivana Wernische, dále pak rýmované i nerýmované básně Václava Rozehnala, kruté a zábavné písně divokých národů, sborový zpěv jihočeských badatelů, básně v řecko-římském stylu.
poezie

Lunojasno, když kolovrátky

223 Kč
Noční převádění mláďat
Simona Racková v nové knize ustálila svůj svébytný osobní styl a způsob vyjádření, rozvinula své básnické uchopování toho, co vnímá, cítí i žije.
poezie

Noční převádění mláďat

180 Kč
Pandezie
Pandezie je svědectvím českých básníků a básnířek, které reflektuje nastalou pandemii, ale i to, jak nám vstoupila do každodennosti.
poezie

Pandezie

207 Kč
Pietas
Sigismund Bouška (1867-1942) ve svých Pietách reflektuje život mnicha a kněze s láskou a pokorou nejposlednějšího služebníka.
poezie

Pietas

122 Kč
Poltergeist
Poltergeist je hlasitý paranormální jev, duch domu, který se projevuje nevysvětlitelnými přesuny nábytku, šramotem za zdí či samovolnými explozemi.
poezie

Poltergeist

179 Kč
Prosvítám
Debut Prosvítám obsahuje reprezentativní průřez autorčinou tvorbou za posledních deset let – odráží se v ní tedy celá dekáda lidského
poezie

Prosvítám

241 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>