Nejprodávanější knihy - leden 2022
dospívající mládež

Kdo zabil Snížka? - 11%
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dospívající mládež
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
319 Kč
Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
dospívající mládež
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Smečka rváčů - 37%
Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji – doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe.
dospívající mládež
Ukázky

Smečka rváčů

158 Kč
99 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
dospívající mládež

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
dospívající mládež

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
Roky pod psa - 6%
(3x)
Příběh patnáctiletého australského kluka s širokým srdcem a praštěnými nápady je dojemný a zábavný zároveň a Zusak opět nezůstává nic dlužen své pověsti výjimečného vypravěče.
dospívající mládež
Ukázky

Roky pod psa

168 Kč
158 Kč
Proroctví - 11%
(2x)
Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná! Fantasy pro děti a mládež.
dospívající mládež

Proroctví

359 Kč
319 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
dospívající mládež

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Pomsta Oleksy Dovbuše - 11%
(1x)
Soubor ukrajinských pohádek a legend. Vedle baby Jagy potkáme kozáky, cary a carevny, chytré i hloupé Ivany, zvířata i neživé předměty s lidskými vlastnostmi, živou vodu, atd.
dospívající mládež

Pomsta Oleksy Dovbuše

233 Kč
207 Kč
Temná krása - 11%
(1x)
Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek. Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem.
dospívající mládež
Ukázky

Temná krása

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>