Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
cestování

Utajené hrady a zámky III. - 20%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky III.

195 Kč
156 Kč
Drž ten volant oběma rukama - 20%
Nový cestovatelský výboj autora s kámošem z undergroundu Skalákem.
cestování
Ukázky

Drž ten volant oběma rukama

169 Kč
135 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestování
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Tři hároši na Sicílii - 20%
Kniha je druhou částí cestovatelských výbojů trojice Čuňase, Skaláka a autora Kostúra. Jsou doprovázeny opět ženskými členy posádky ženou Skaláka Šárkou a staronovou Romanou, expřítelkyní Čuňase.
cestování
Ukázky

Tři hároši na Sicílii

149 Kč
119 Kč
Tři hároši v Podněstří - 20%
Tři hároši v Podněstří je závěrečná část cestopisné trilogie explorerů Františka Stárka Čuňase, Míry Skalického Skaláka a Jiřího Kostúra. E-kniha je doprová-zena 110 barevnými fotografiemi.
cestování
Ukázky

Tři hároši v Podněstří

129 Kč
103 Kč
Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - 20%
E-kniha Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - nový cestovatelský výboj autora s kamošem z undergroundu Skalákem a jeho ženou Šárkou za asistence jejich čuby feny boxera Silony.
cestování
Ukázky

Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem

179 Kč
143 Kč
Aljaška a oblast Yukonu - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Aljašky pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Aljaška a oblast Yukonu

100 Kč
80 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
cestování
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>