Nejprodávanější tituly - leden 2022
přírodní vědy

How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need - 11%
In this urgent, authoritative book, Bill Gates sets out a wide-ranging, practical - and accessible - plan for how the world can get to zero greenhouse gas emissions in time to avoid a climate catastrophe.
přírodní vědy

How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need

539 Kč
479 Kč
Srdce Českého krasu - 11%
Kniha je určena těm, kdo chtějí pochopit širší souvislosti a podrobně poznat srdce Českého krasu, kraj neobyčejné přírody a historie.
přírodní vědy

Srdce Českého krasu

539 Kč
479 Kč
Zábavné experimenty - 11%
Škola hrou, tak by to mělo správně být. Seznamte své děti s různými přírodními vědami a základními principy světa. V této knize experimentů naleznete nejrůznější pokusy z oborů chemie, elektřiny a magnetismu. Malý vědec se tak bude moci na vlastní ků
přírodní vědy

Zábavné experimenty

269 Kč
239 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
přírodní vědy
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Řád času - 11%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy

Řád času

268 Kč
238 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 11%
(1x)
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
295 Kč
Uhranuti výšinami - 58%
Populárně vědecky napsané poutavé čtení – i když se některá dramata, která popisuje, odehrála před mnoha miliony let.
přírodní vědy
Ukázky

Uhranuti výšinami

238 Kč
99 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Osm smrtelných hříchů civilizace - 11%
(1x)
Dnes už klasická knížka laureáta Nobelovy ceny Konrada Lorenze výstižně vyslovuje varovné i velmi inspirativní poselství. Srovnáním s živočišnými společenstvími dokládá, v čem je dnešní civilizace škodlivá, když popírá geneticky dané potřeby člověka.
přírodní vědy

Osm smrtelných hříchů civilizace

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 290 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>