Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
přírodní vědy

Chci to vědět: Co umí zvířata - 20%
Spousta zajímavostí i legrační ilustrace ti otevřou oči: zvířata jsou tak zvláštní,divoká, krásná a neuvěřitelná stvoření! A jistě se zase budeš ptát.
přírodní vědy
Ukázky

Chci to vědět: Co umí zvířata

149 Kč
119 Kč
Jak ztratit Zemi
Už dlouho víme, co se s naší planetou děje. Toto je příběh o tom, proč nic neděláme.
přírodní vědy
Ukázky

Jak ztratit Zemi

183 Kč
Konstruktéři raketového věku - 20%

Sto let strhujícího souboje v dobývání vesmíru! Karel Pacner, který je českou "jedničkou" v popularizaci kosmonautiky, přináší v nejnovější rozsáhlé publikaci fakta o tajném souboji vědy a techniky dvou světových velmoci o dobytí vesmíru, ve kterém se startem Gagarina měli navrch Sověti, ale s dobytím Měsíce zvítězili Američané.

přírodní vědy
Ukázky

Konstruktéři raketového věku

319 Kč
255 Kč
Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 20%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

280 Kč
224 Kč
Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 20%
(1x)

V poslední době se setkáváme se stále větším zájmem o dřeviny, tedy stromy a keře. Tento zájem je patrný zejména u okrasných rodů a druhů, kde úzce souvisí se snahou o dokonalejší a také pestřejší uspořádání veřejných i soukromých sadovnických úprav. Dřeviny mají také značný význam národohospodářský a biologicko-ekologický. Tato encyklopedie představuje detailním způsobem skupinu dřevin jehličnatých. Je to skupina ve srovnání s listnáči skromnější na rody a druhy, ale mnohdy velmi bohatá na kultivary (odrůdy). V publikaci je obsaženo více jak 230 druhů a přes 2 000 kultivarů, variet, forem a subspecií. Kniha se snaží nejen stručně popsat většinu jehličnatých stromů a keřů, se kterými se můžeme setkat v našich zeměpisných šířkách – včetně jejich nároků na stanovištní podmínky, ošetřování, uplatnění a množení – ale zejména je i názorně předvést množstvím vyobrazení. Věříme, že tato publikace bude všem zájemcům platným pomocníkem při poznávání, pěstování, použití i množení popsaného druhového a odrůdového sortimentu jehličnanů.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

599 Kč
479 Kč
Revoluce jednoho stébla slámy - 20%
(1x)
Co můžeme přestat dělat ještě dnes? Kniha o zemědělství, která není jenom o zemědělství.
přírodní vědy
Ukázky

Revoluce jednoho stébla slámy

212 Kč
170 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

přírodní vědy
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Božská proporce v geometrii a v číslech - 20%

Kniha švýcarského autora Léonarda Ribordyho Božská proporce v geometrii a v číslech podává přístupnou a čtenářsky atraktivní formou zasvěcený výklad pythagorejské filozofie čísel v hlubších symbolických souvislostech.

přírodní vědy
Ukázky

Božská proporce v geometrii a v číslech

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>