Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2022
rodina a dítě

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání je metodickou příručkou, která se věnuje rozvíjení poznávacích (kognitivních) procesů a řeči u dětí předškolního věku.
rodina a dítě

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Pejskové - 11%
Veselé příběhy pro pobavení nejen dětí, ale i jejich rodičů a především všech, kteří mají rádi pejsky a nezapomněli jaké to bylo být dětmi. Pohádky pro ty, kteří touží být někým jiným, aby odtušili, že být sám sebou je už dostatečný dar.
rodina a dítě

Pejskové

531 Kč
472 Kč
Ahoj jaro, nauč mě říkanku! - 11%

Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily jarní rostlinky a na konci knihy je i pojmenovaly.

rodina a dítě

Ahoj jaro, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj léto, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily letní plody a na konci knihy je i pojmenovaly.
rodina a dítě

Ahoj léto, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj podzime, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami, zvířátky i rostlinami, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily podzimní plody a na konci knihy je i pojmenovaly.
rodina a dítě

Ahoj podzime, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Ahoj zimo, nauč mě říkanku! - 11%
Kouzelné obrázky a hravé říkanky vás provedou ročním obdobím, jeho krásami i zvířátky, které do daného období patří. Předsádky knihy navíc nabízí, aby si děti vybarvily ptáčky, kteří u nás přes zimu zůstávají a na konci knihy je i pojmenovaly.
rodina a dítě

Ahoj zimo, nauč mě říkanku!

179 Kč
159 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
rodina a dítě

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
rodina a dítě

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
rodina a dítě

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
rodina a dítě

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 413 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 42 > >>