Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2022
beletrie

Tramvajky - 20%
Pohádkový příběh o mluvících tramvajkách v pražských ulicích, které společně s tramvajáčkem Lůďou bojují za spravedlnost a o to, aby místo nich nejezdily v Praze nové nekvalitní tramvajky.
beletrie
Ukázky

Tramvajky

220 Kč
176 Kč
Uprchlík na ptačím stromě - 20%
Oblíbená kniha mnoha generací od autora Ferdy Mravence poutavě líčící život českých, i cizokrajných ptáků během celého roku konečně v audio verzi!
beletrie
Ukázky

Uprchlík na ptačím stromě

299 Kč
239 Kč
Válka s mloky - 20%
Slavná antiutopická sci-fi z roku 1936 pojednává o rase inteligentních mloků, kteří se napřed nechají využívat jako levná pracovní síla, ale po čase se jejich populace přemnoží a začne lidstvo ohrožovat.
beletrie
Ukázky

Válka s mloky

349 Kč
279 Kč
Fiabe italiane - 20%
Poslechněte si pět originálních pohádkových příběhů v italštině. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
beletrie
Ukázky

Fiabe italiane

79 Kč
63 Kč
H2O a poklad šíleného oka - 20%
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.
beletrie
Ukázky

H2O a poklad šíleného oka

249 Kč
199 Kč
Medvídek Pú - 20%
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.
beletrie
Ukázky

Medvídek Pú

269 Kč
215 Kč
Pomsta bílého jednorožce - 20%
(1x)
Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on.
beletrie
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

299 Kč
239 Kč
Růže pro Algernon - 20%
(5x)
Charlieho IQ 68 náhle vzrostlo na 185. Pomůže si? Pekařský pomocník Charlie Gordon je mentálně retardovaný, což nutně neznamená, že by si jako kdokoli jiný nechtěl v životě polepšit.
beletrie
Ukázky

Růže pro Algernon

339 Kč
271 Kč
Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého - 20%
Hurvínek dělal v diktátech spoustu chyb, což rozčilovalo paní Kateřinu (Bábinku), a tak se Hurvínek se Spejblem a Máničkou rozhodli, že v rámci sebevzdělávání vytvoří učebnici jazyka českého a dají ji Bábince jako dárek k narozeninám.
beletrie
Ukázky

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

179 Kč
143 Kč
Správná pětka na pašeráckém vršku - 20%
Vzhůru na Vyvrhel! Z plánu strávit velikonoční prázdniny na Kirrinu sešlo hned první večer. Vichřice porazila mohutný jasan a ten poničil dětem pokoje.
beletrie
Ukázky

Správná pětka na pašeráckém vršku

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 296 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 30 > >>