Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
sci-fi a fantasy

Země v troskách - 20%
(2x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Země v troskách

259 Kč
207 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Pád Hyperionu - 20%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Hyperionu

298 Kč
238 Kč
Vzpomínka na Zemi
(11x)
Závěrečný díl epické trilogie Vzpomínka na Zemi. Půl století po Bitvě soudného dne mezi lidmi a Trisolarany stále trvá napjaté přiměří, jehož zárukou je fundamentální princip temného lesa.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

319 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Temný les

279 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ - 20%
(2x)
ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ

259 Kč
207 Kč
Půlnoční slunce - 20%
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
319 Kč
Veterán - 20%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Veterán

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 354 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>