Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
romantika

Láska ve hře - 20%
(3x)
Sympatický a pohledný Alexandr se kvůli rodinnému dědictví rozhodne oženit s hezkou a chytrou Eloise, které má sňatek zajistit bezstarostnou budoucnost.
romantika
Ukázky

Láska ve hře

109 Kč
87 Kč
Znovu a lépe - 20%
(1x)

Nový začátek? Zvládne to. Nejspíš… Melanie byla na střední škole hvězda, jenže nyní její život už tak hvězdný není. To, že jako svobodná matka skončí v městečku, jež jí kdysi bylo domovem, je překvapením nejen pro místní, ale i pro ni samotnou.

romantika
Ukázky

Znovu a lépe

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Halton - 20%
(1x)
Když se láska změní v nenávist – tehdy do hry vstupuji já. Jsem Halton Andrew Smithers, právník. Pro klienty a přátele Hal. Špinavé rozvody, otcové, kteří nechtějí platit alimenty, manželky na útěku a podvádějící partneři – tohle všechno já zvládám.
romantika
Ukázky

Halton

229 Kč
183 Kč
Knihomolka - 20%
Romantický příběh z vysokoškolského prostředí, v němž hraje hlavní roli knihomolka. Oddechová kniha psaná z pohledu dvou hlavních hrdinů.
romantika
Ukázky

Knihomolka

229 Kč
183 Kč
Na druhý pokus - 20%
(3x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
romantika
Ukázky

Na druhý pokus

382 Kč
306 Kč
Nevěsta skotského válečníka - 20%
Příběh rozumu i lásky, romantiky i střízlivých kalkulací, pozlátka rytířství i krutosti a násilí, jak je s sebou nese počátek 14. století ve Skotsku.
romantika
Ukázky

Nevěsta skotského válečníka

179 Kč
143 Kč
Nevhodná partie - 20%
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.
romantika
Ukázky

Nevhodná partie

105 Kč
84 Kč
Vikomtka na útěku - 20%
Lord a lady Sedgewickovi se brali z rozumu. Oliver potřeboval manželku a dědice majetku i titulu, zatímco Lucy toužila uniknout z dusivého prostředí rodného domu.
romantika
Ukázky

Vikomtka na útěku

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 270 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 27 > >>