Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
humor

Karanténa s moderním fotrem - 20%
(1x)
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě!To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste vy zavření doma, protože venku číhá smrt, šijete roušky a krotíte vášně hyperaktivního školáka...
humor
Ukázky

Karanténa s moderním fotrem

209 Kč
167 Kč
Osudy vojáka Havlíka - 20%
Převážně humorné příběhy ze života vysokoškoláků vykonávajících základní vojenskou službu v období nastupující normalizace.
humor
Ukázky

Osudy vojáka Havlíka

189 Kč
151 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

humor
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - 20%
(6x)
Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

149 Kč
119 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
humor
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Kdo se postará o Annu - 20%
(3x)

Reinkarnace je potvora – život vám nedá pokoj ani po smrti Mladá malířka Olívie spáchala sebevraždu, ale takhle si svůj posmrtný život nemalovala! V těle akvarijní rybky Anny putuje po českých domácnostech jako němá pozorovatelka a cynická komentátorka cizích osudů. Kdo se o ni postará?

humor
Ukázky

Kdo se postará o Annu

209 Kč
167 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out - 20%
(2x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit. A co teprve, když přijede Angličan do České republiky. Alena Damijo popisuje ve svých laskavých fejetonech s vtipem a nadhledem veškerá úskalí, která na návštěvníky z britských ostrovů číhají poté, co vystoupí z letadla..
humor
Ukázky

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

179 Kč
143 Kč
Díky za fíky - 20%
Volné pokračování úspěšné knihy Díky za každé nové ráno.
humor
Ukázky

Díky za fíky

209 Kč
167 Kč
Proč jsem se neoběsila - 20%
Život je opravdu strašný. Strašné je být dítětem. Rodiče a učitelé vás mučí. Je strašné být v produktivním věku. Rodiče a děti vás mučí. A je strašné být starý. Všichni vás mučí. A úplně nejstrašnější je být ženou a nechat se mučit muži.
humor
Ukázky

Proč jsem se neoběsila

179 Kč
143 Kč
Soutěž jedlíků - 20%
(1x)
Kniha Soutěž jedlíků obsahuje 18 povídek z pera oblíbeného českého komika Lukáše Pavláska. Humorně laděné příhody zachycují absurdní, ale zároveň lidské situace ze života.
humor
Ukázky

Soutěž jedlíků

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>