Nejprodávanější tituly - leden 2022
druhý stupeň

Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
druhý stupeň

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
druhý stupeň
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Zelená (se) Země - 11%
Existují světélkující zvířata? Přežije rozpůlená žížala? Potřebuje Země sluneční brýle? Co je to ta změna klimatu, o které se pořád mluví? Co ji způsobuje a proč je nebezpečná?
druhý stupeň
Ukázky

Zelená (se) Země

448 Kč
398 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
druhý stupeň
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
druhý stupeň

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
druhý stupeň

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
druhý stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
My děti ze stanice ZOO - 11%
(1x)
Nové vydání slavné knihy. Na základě zpovědi zachycené na magnetofonových páscích zpracovali Kai Hermann a Horst Rieck autentický životní příběh německé narkomanky Christiany F.
druhý stupeň

My děti ze stanice ZOO

314 Kč
279 Kč
Dědečkův velký útěk - 11%
(1x)
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje

druhý stupeň
Ukázky

Dědečkův velký útěk

349 Kč
310 Kč
Přátelé z pravěku - 11%
V tomto komiksovém svazku naleznou malí i velcí čtenáři příběhy brontosaura Punti, ryboještěra Bonifáce, čolka Radúze a žáby Mahuleny, krokodýla Kryšpína a řady dalších hrdinů.
druhý stupeň

Přátelé z pravěku

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 218 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>