Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
detektivky

Ďábelské hry - 20%
(2x)

Čím větší zlo, tím ďábelštější hra… Inspektorku Kim Stoneovou a její vyšetřovací tým povolají k nálezu zmrzačeného, ubodaného těla – oběť je však zároveň i zločincem, pachatelem brutálního znásilnění.

detektivky
Ukázky

Ďábelské hry

239 Kč
191 Kč
Komunita truchlících - 20%
Lovec odměn Colter Shaw se vydává do státu Washington, aby vypátral dva mladíky, kteří údajně poničili kostel a postřelili dva muže. Shawovi se podaří oba podezřelé dopadnout poměrně snadno, ale během pátrání narazí na něco velmi znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Komunita truchlících

299 Kč
239 Kč
Němý křik - 20%
(4x)
Ani ta nejtemnější tajemství nezůstanou pohřbená navždy… Pět postav stojí u mělkého hrobu. Jeden po druhém se vystřídali při jeho kopání. Jáma pro dospělého by zabrala víc času. Zmařili nevinný život, ale uzavřeli smlouvu a zpečetili ji krví.
detektivky
Ukázky

Němý křik

279 Kč
223 Kč
Chladnokrvne - 20%
(3x)
Sú situácie, na ktoré nemôže byť nikto pripravený... Robert Bryndza je späť s ďalším prípadom Eriky Fosterovej!
detektivky
Ukázky

Chladnokrvne

382 Kč
306 Kč
Anděl v podsvětí - 20%
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
detektivky
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
238 Kč
Falešná svědkyně - 20%
(2x)
Leigh tvrdě pracovala, aby si vybudovala zdánlivě normální život.
detektivky
Ukázky

Falešná svědkyně

249 Kč
199 Kč
Hra na vraždu - 20%
Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti...Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře.Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal.
detektivky
Ukázky

Hra na vraždu

229 Kč
183 Kč
Poslední kojot - 20%
(1x)

Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život. Harry Bosch má zatraceně smolné období: zemětřesení mu poničilo dům, rozpadl se mu vztah a teď ještě ke všemu musel odevzdat policejní odznak. Nudu zahání zkoumáním nevyřešené vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

detektivky
Ukázky

Poslední kojot

299 Kč
239 Kč
Symboly ve Vindeby - 20%
V prostorech opuštěné továrny Fabrik Fiskeri ve Vindeby bylo místní policejní hlídkou nalezeno ženské tělo. Příčina smrti: Uškrcení. Třetí den po pitvě mrtvola zmizela z márnice.
detektivky
Ukázky

Symboly ve Vindeby

110 Kč
88 Kč
Závan smrti - 20%
Pediatr Kent Abner obdrží jednoho dne nezvyklý dárek – zlaté vejce. Poté, co ho plný očekávání otevře, uvolní se do vzduchu prudký jed, který ho okamžitě zabije.
detektivky
Ukázky

Závan smrti

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 373 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 38 > >>