Nejprodávanější tituly - leden 2022
zoologie

Hmyz - 11%
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
zoologie

Hmyz

341 Kč
303 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
zoologie
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
zoologie
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Lesní ptáci - 11%
Lesní ptáci jsou přirozenou ekologickou skupinou, která patří k druhově nejbohatším. Při jarní jitřní návštěvě lesa vidíme a hlavně slyšíme nejrůznější ptačí druhy. Kniha nás seznamuje s těmito opeřenými obyvateli lesa.
zoologie

Lesní ptáci

224 Kč
199 Kč
Srnčí zvěř v našich honitbách - 20%
Publikace volně navazuje na úspěšný seriál autorů Drmoty a Koláře zabývající se srnčí zvěří na stránkách nejrozšířenějšího tematicky zaměřeného měsíčníku Myslivost.
zoologie
Ukázky

Srnčí zvěř v našich honitbách

271 Kč
217 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Veterinární homeopatie - 11%
Léčba domácích, užitkových a divoce žijících zvířat pomocí homeopatie.
zoologie

Veterinární homeopatie

495 Kč
440 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6